Нов потоп и силни гръмотевични бури по Южното Черноморие предвещават синоптици.

...
Нов потоп и силни гръмотевични бури по Южното Черноморие предвещават синоптици.
Коментари Харесай

Мощна гръмотевична буря лази към Черноморието, удря бедстващите курорти

Нов потоп и мощни гръмотевични стихии по Южното Черноморие предвещават синоптици. Според Meteo Balkans мощна гръмотевична стихия се образува в Черно море, която ще удари Южното ни Черноморие.

" Още, още и още дъжд доближават Българското ни Черноморие. На радарната фотография виждаме, че преваляванията най-малко до края на деня няма да утихнат. Възможно е преливане на язовири в региона! Бъдете в подготвеност за усложняване на ситуацията! ", пишат от Meteo Balkans:



Бедствието, което сполетя Община Царево, продължава. Проливните дъждове нанасят от ден на ден вреди в региона. Цяло заведение на плажа е отнесено. Апартаменти и къщи на първите етажи са цялостни с вода. Живущи и посетители по хотелите в Царево, Лозенец, Ахтопол и Синеморец бедстват.

Според кмета на Царево трима души са в неопределеност.

Улиците са се трансформирали в езера. Кметът на Царево издаде заповед за отчасти бедствено състояние. Междувремнно от там приканиха хората да не излизат от домовете си, в случай че не избавят човешки живот.

Текат избавителни интервенции за хора в заплаха. Има отнесени коли в морето. Река Велека е преляла и пътят сред Варвара и Синеморец е затворен за неустановен интервал от време.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР